Odaberite jezik:

Masaže

Klasična aroma masaža

Klasičnom masažom razbijamo miogeloze- štetne tvari koje organizam izlučuje zbog stresa i fizičkih opterećenja a čije nakupine pritišću živce i ometaju dotok krvi u mozak.
Ova masaža uspješna liječi strukturalne promjene u mišićima, nepravilno držanje, pospanost, kronični umor i nervozu a zbog aromatičnih ulja ima dvostruko djelovanje jer 100 % čista eterična ulja prodiru duboko u organizam i poboljšavaju fizičko i emocionalno stanje

Intuitivna aroma masaža

Dubinski opušta i omogućava tijelu da se prisjeti svog prirodnog načina komuniciranja, kako održati zdravlje, kako ostati mlado i gipko, te kako se obraniti od žurbe, preopterećenosti i stresa.

Velike količine eteričnih ulja u ovoj masaži koriste se umjesto pritiska a postiže se duboka opuštenost, korjenito poboljšanje psihofizičkog stanja i imuniteta. Ulja se odabiru intuitivno od strane klijenta.

Raindrop & Vitaflex tehnika

Drevna indijanska masaža u kombinaciji sa tehnikom masaže nogu Vitaflex.

Raindrop

Ne upotrebljava se jak pritisak, gnječenje ili bilo koji oblik manipulacije kralježnice. Nježno djelovanje ulja donosi iznenađujuće rezultate na samu posturu kralježnice. Raindrop tehnika bazira se na teoriji da su mnogi tipovi scolioze i ostalih deformacija kralježnice uzrokovani virusom ili bakterijom nastanjenom uzduž leđne moždine.

Ovi patogeni organizmi stvaraju upalu koja utječe na položaj kičmenog stupa. Istraživanja su pokazala da se herpes često udomi kraj spinalnih ganglija, te tamo čeka pad imuniteta kako bi se aktivirao. Znamo da stres stvara kiselo stanje u organizmu isto kao i konzumiranje nezdrave hrane. Aromatične molekule eteričnih ulja, ukoliko ih apliciramo na tijelo, bit će upijene u krvotok, što pomaže tijelu umanjiti unutrašnju kiselost.

Kako ljudsko tijelo stari, tako akumulira toksine u tkiva. Akumulirani toksini oslabljuju energiju tijela, a to utiječe na slabo zdravlje i na nastanak degenerativnih bolesti i alergija.Aplikacijom eteričnih ulja tijelo se čisti od teških metala koja truju našu krv.

Nakon raindropa tijelo jača, a posebno se oporavlja jetra. Bitno je napomenuti da eterična ulja donose kisik u stanice, a znamo da stanica bez kisika nemože normalno živjeti.Potrebno je napraviti 6-7 terapija raindropa kod težih slučajeva, dok je preventivno dovoljno napraviti tri terapije pa povremeno ponoviti.Rezultat je snažna detoksikacija, imunostimulacija, energizacija i povećana elastičnost kralježnice odnosno cijelog tijela.

Vitaflex

Znači "vitalnost putem refleksa".

Vitaflex je kapljanje ulja na spojne točke tijela te se iscjeljujuća energija oslobađa putem električnih impulsa koji nastaju kontaktom vrhova prstiju i refleksnih točaka. Na taj način se oslobađa energetska blokada pouzročena toksinima, oštećenim tkivom ili manjkom kisika.

Najjača tehnika u primjenjenoj aromaterapiji zbog korištenja velikih količina nerazrijeđenih čistih eteričnih ulja.

Aromaterapijska masaža

Lagane kretnje i slabi pritisci upotpunjeni su eteričnim uljima - spojevima koji imaju status prirodnih lijekova. Kombinacija ulja koja će se koristiti određuje se individualno ovisno o problemima i potrebama klijenata.

Hot Shells

Doslovno znači topla školjka. Riječ je o vrsti masaže pri kojoj se toplim školjkama masira tijelo, a koje se samozagrijavaju. Takav tretman obogačen eteričnim uljima poboljšava cirkulaciju krvi i pogoduje izbacivanju toksina iz tijela te izuzetno opušta i relaksira zbog topline.

Hot Chocolate Massage

Masaža vrhunskim uljima čokolade čije djelatne tvri kqakaovih ulja, ulja badema i shea ulja imaju specijalno lipoidno djelovanje na kože.Iskustvo topline ulja i stimulirajućeg djelovanja specijalne masaže jedinstveno je i nezamjenjivo. Kakao ima više od 300 spojeva sa blagotvornim i zaštitnim djelovanjem na kožu.

Jedni stimuliraju oslobađanje endorfina i pojačavaju theta moždane valove koji opuštaju i umiruju, a antioksidansi uklanjaju slobodne radikale odgovorne za procese starenja kože. Ulja čokolade učvršćuju umornu kožu bez tonusa, obnavljaju opuštene konture i koži pružaju svježinu i mladolik izgled.

Refleksologija

Masaža stopala koja liječi depresiju, umor, nesanicu, vrtoglavicu, glavobolje, bolove u želucu te probleme nastale nepravilnim radom bubrega, srca i ostalih organa. Pritiskanje akupresurnih ( refleksnih i energetskih ) točaka na tabanima i nožnim prstima djeluje na organe koji su sa tim centrima povezani, živčanim vlaknima preko tjelesnih meridijana.

Ayurvedska masaža glave i vlasišta

To je jedan od najdjelotvornijih oblika masaže za opuštanje. Vlasište se pritiskom vrhova prstiju pomiče po lubanji. Time se poboljšava lokalni protok krvi te se potiče duboko opuštanje, a zbog velike količine ulja ovo je izvanredan način održavanja kose; stimulira kožu glave i oslobađa napetosti.

Tretmani tijela

Termalna terapija za bolna leđa

Za Vaša bolna i ukočena leđa (zbog spondiloze, lordoze, diskus hernije) koja Vam uzrokuju glavobolje, migrene, vrtoglavice i gubitak energije probajte naše nove tretmane sa termalnim blatom, termalnim solima, ultarazvukom, te aroma (medicinskom) masažom, a mi Vam garantiramo uspješno zalječenje.

Tretman termalnim blatom

Razlika u tretmanu cijelog tijela ili parcijalnog tretmana dolazi do činjenice da u drugom slučaju termalne aktivnosti djeluju na specifična područja u vrlo kratkom vremenu. Parcijalni tretman Blatne-bermude na specifična područja (bokovi i stražnjica) stimuliraju i poboljšavaju navedene dijelove tijela. Lokalizirano djelovanje termalnih aktivnih tvari pomaže kod opuštenog tkiva, celulita i zastoja tekučine. Tretman se sastoji od nanošenja blata na područje beara i stražnjice što dovodi do stimulacije liplize, cirkulacije, te pročiščavanja od štetnih metabolita kod težih stadija celulitisa.

Specifične indikacije

  • za tretman drenaže usmjeren na određena područja
  • za oblikovanje i stanivanje nogu
  • za razbijanje celulitnog tkiva
  • za aktiviranje umornog tkiva sa smanjenom vanjskom cirkulacije

Cjenik

Na mobilnom uređaju pomičite tablicu prstom lijevo-desno kako bi vidjeli sadržaj.

Masaže
Aroma medicinska masaza 1h
40,00 €
1 h 40,00 €
Aroma medicinska masaza 1.30h
55,00 €
1. 30h 55,00 €
Parcijalna medicinska masaza 45min
30,00 €
45 30,00 €
Parcijalna medicinska masaza 30min
20,00 €
30 20,00 €
Cupping therapy
35,00 €
45 min 35,00 €
Cupping + cijelo tijelo masaža
55,00 €
1.30 55,00 €
Relax aroma masaža (relaksirajuća, antistresna)
45,00 €
1.30 h 45,00 €
Refleksološka masaža (masaža stopala)
25,00 €
30 min 25,00 €
Raindrop i vitaflex tehnika (najjači tretman u aromaterapiji)
45,00 €
1.30 h 45,00 €
Ayurvedska masaža glave i vlasišta (antistresna i opuštajuća)
18,00 €
30 min 18,00 €
Anticelulitna masaža
35,00 €
45 min 35,00 €
Hot chocolate massage
40,00 €
1 h 40,00 €
Termalna terapija za bolna leđa
40,00 €
1.30 h 40,00 €
Hot Tiger shells (tople školjke) masaža
40,00 €
1 h 40,00 €
Ultrazvučna terapija + medicinska masaža leđa
30,00 €
45 min 30,00 €
Radiofrekvencija + vakuum masaža + masaža leđa
40,00 €
1 h 40,00 €
Aroma kupka + medicinska aroma masaža
50,00 €
1.30 50,00 €
Piling + aroma kupka + aroma med masaža
65,00 €
2.30 h 65,00 €
Parcijalna masaža + Ayurveda mas. glave
35,00 €
1h 35,00 €
RF 15 min + medicinska masaža leđa
35,00 €
45 min 35,00 €
Vakuum 15min + medicinska masaža leđa
35,00 €
45 35,00 €
Bolna leđa (RF + vakuum + masaža)
40,00 €
1h 40,00 €
Paket UZ + leđa 5+1 gratis
150,00 €
150,00 €
Medicinska mas. cijelo tijelo i ultrazvuk
50,00 €
1.15 50,00 €
Medic. masaža za 2 osobe 1.30h
100,00 €
100,00 €