Odaberite jezik:

Tretmani lica

Epidermis se sastoji od 30 staničnih slojeva poredanih jedan na drugi, koji se sami obnavljaju svaki mjesec. Pravilnim programom njege moguće je poboljšati stanje Vaše kože tretirajući je iz dana u dan. Kao što i biljke odgovaraju na redovnu njegu, tako i koža reagira novom ljepotom i zdravim izgledom sa vitaminima i ostalim potrebnim sastojcima.

Redovna njega lica započinje uklanjanjem mrtvih stanica kože, koje se nakupljaju svakog dana na površini, pripremajući je da u potpunosti prihvati proizvod, te tako osiguravamo da se njegov aktivni sastojak upije u potpunosti.

Naš tretman završava nježnom masažom lica koja laganom teksturom masažne kreme ili specijalnih aparata Vaše lice rečlaksira i tako odmoreno se regenerira. Masaža lica stimulira «novu krvnu cirkulaciju», te koža postaje energizirana i puna sjaja.

Nakon našeg tretmana redovnog čišćenja, mjesečnim održavanjem ćete moći zadržati rezultat tijekom cijele godine.To je ujedno tajna mnogih sofisticiranih žena diljem svijeta.

Tipovi kože koje tretiramo u našem SPA studiu su

 • dehidrirana koža
 • zrela koža
 • problematična koža (akne, komedoni...)
 • masna koža
 • osjetljiva koža
 • naborana, umorna i siva koža

Dermapen

Dermapen tretman mikroiglicama vrlo je efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka, potpuno bez kontraindikacija i bilo kakvih komplikacija.

Radi se o proizvodu osmišljenom za pomlađivanje lica prirodnim putem. 

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod 90 stupnjeva te površinsko oštećenje kože koje potiče njenu obnovu. Tako se stimulira proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože. Mikroiglice ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no naš organizam svejedno reagira na intruziju, odnosno prodor. Živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i time pojačanu proizvodnju kolagena i elastina.

Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke. Ova reakcija tijela naziva se neokolageneza.

Mikrodermoabrazija

Fiziološke promjene uzrokovane procesom starenja uključuju nastajanje bora, smanjivanje debljine epidermisa, atrofiranje kože, mrlje na koži, gubljenje elastičnosti tonusa kože. Kontrolirana abrazija mrtvih stanica kože pomoću REVIDERM SKIN PEELERA šalje našoj koži signal da započne stvaranje novih stanica.

Idealno rješenje za opće obnavljanje kože, atrofiranu i ostarjelu kožu, hiperkeratozu (nakupinu rožnatih slojeva), staračke pjege i pigmentne lezije, aktivne akne, ožiljke kao posljedice akni, sve vrste ožiljaka na licu i tijelu, strije, itd.

Saznajte više

AHA kiseline - kemijski peeling lica

 • Stimulira se obnavljanje i regeneracija kože, smanjuje se vidljivost ožiljaka
 • Smanjuju se bore te se na taj način dobiva mlađi izgled
 • Izbljeđuju se pigmentacijske i hormonalne mrlje
 • Smanjuje se stvaranje komedona, sužavaju se pore
 • Opće poboljšanje tena i smanjenje upalnih procesa

U Aroma Studiu koristimo Mesoestetik brand.

Vaša koža je živa!

Stavite osmjeh na lice.... svaki dan!

DEHIDRIRANA KOŽA

Dehidrirana koža je koža koja lako puca, ljušti se i rano formira bore. Da bi zadržali mekoću, dobar tonus te svjež izgled kože morate dubinski hidrirati te zaštiti od isušivanja koja dolaze od vjetra, sunca, hladnoće i tvrde vode. Voda je jedan od nezaobilaznih izvora života stanicama i ljepoti kože. Ravnoteža vlažnosti osigurava zdravlje.

OSJETLJIVA KOŽA

To je prirodno najranjivija i najmanje oštećena. To može biti genetski razlog ili vanjski utjecaj tokom godina i neodržavanja lica. Njezina hidrolipidna barijera i prirodna zaštita je često smanjena pa se zbog toga pri nanošenju kozmetičkih preparata javljaju neželjene reakcije.

MASNA KOŽA

Naša koža ima hidrolipidni zaštitni film te sadrži uljni i vodeni udio. Kada je između ta dva dijela poremećena ravnoteža (udio ulja je veći nego udio vode) tada govorimo o masnoj koži. Njezino formiranje reguliraju hormoni, a povećano izlučivanje poznato je kao "seborea".

Progres koji je napravljen u kozmetološkoj znanosti za masnu kožu i proširene pore su stvar prošlosti.Tretmani sa dokazanom učinkovitošću i visoka tolerancija na preparate čine masnu kožu svakim danom sve ljepšu.

Preporučamo:

 • Dermapen
 • AHA kiseline
 • Mikrodermoabraziju
PROBLEMATIČNA KOŽA (AKNE, KOMEDONI...)

To su seboreične promjene na koži. Oštećenja koja su generirana u lojnim žlijezdama. Ovaj estetski ponekad bolni problem je većinom prisutan kod mlađe populacije za vrijeme puberteta. Također može nastajati niz godina zbog hormonskih i nervnih problema i li loših prehrambenih navika. Zahvaljujući kombinacijama tretmana voćnim kiselinama, ultrazvukom te preparatima specijalnim za masnu i nečistu kožu mogu se i najteži slučajevi dovesti u granice normale i održavati pod kontrolom.

Preporučamo:

 • Dermapen
 • AHA kiseline
 • Mikrodermoabraziju
ZRELA KOŽA

Proces starenja svojstven je za sva živa bića i pokazuje se na različitim razinama. Na koži s vremenom počinje degenerativni proces kao atrofiranje kožnog sloja. Dokazano je da vanjski fenomeni imaju veliki utjecaj na brzinu starenja i to je uzrok nastajanja «mature skin» (stara koža).

Preporučamo:

 • Dermapen
 • Mikrodermoabraziju
 • AHA kiseline
NABORANA, UMORNA I SIVA KOŽA

Fiziološke promjene uzrokovane procesom starenja ukljućuju nastajanje bora, smanjivanje debljine epidermisa, atrofiranje, mrlje na koži, gubljenje elastičnosti i tonusa kože.

Retinol je jedan od najzanimljivijih kozmetičkih unapređenja za minimaliziranje navedenih pojava. To je vitamin A u čistoj formi koji u prikladnoj dozi regulira poboljšanje mnogo funkcija kože.

Preporučamo:

 • Dermapen
 • Mikrodermoabraziju
 • AHA kiseline

Cjenik

Na mobilnom uređaju pomičite tablicu prstom lijevo-desno kako bi vidjeli sadržaj.

Tretmani lica
Ultrazvučno BASIC čišćenje lica
45,00 €
1.30 h 45,00 €
Ultrazvučno BASIC čišćenje lica
55,00 €
2 h 55,00 €
UZ čišćenje lica + AHA kiseline
60,00 €
1.45 h 60,00 €
AHA kiseline + maderoterapija + spec maska
40,00 €
50 min 40,00 €
Masaža lica
15,00 €
20 min 15,00 €
Enzim Peeling lica
10,00 €
15 min 10,00 €
Radiofrekvencija + vakuum masaža lica + spec maska
55,00 €
1 h 55,00 €
Farbanje obrva
8,00 €
8,00 €
Obrve oblikovanje - žensko
7,00 €
7,00 €
Obrve oblikovanje - muško
8,00 €
8,00 €
Farbanje trepavica
9,00 €
9,00 €
Lash lift + filler + farbanje trepavica
35,00 €
35,00 €
Brow lift + farbanje +oblikovanje obrva+botox
35,00 €
45 min 35,00 €
Lash lift + brow lift
50,00 €
1.15 h 50,00 €
AQUA PURE PERFECION(aquafacial+dubinskom čišćenje lica)
110,00 €
1.30 110,00 €
Dermapen + mikrodermoabrazija
200,00 €
1.45 h 200,00 €
Mezoestetik kemijski pilinzi
65,00 €
65,00 €
Maderoterapija lica
20,00 €
30 min 20,00 €
Derma Pure Perfecion (mikrodermoabrazija, čišćenje lica, AHA kiseline)
110,00 €
110,00 €
Aqua Facial
85,00 €
1 h 85,00 €
Mikro + AHA + RF 1.45
110,00 €
1.45 110,00 €
Ferro magnetna maska + AHA kiseline
35,00 €
45 min 35,00 €
Dermapen 3+kemijski piling
130,00 €
1h 130,00 €
Make up
30,00 €
45 30,00 €
Dermapen 4+kemijski piling
150,00 €
1.15 150,00 €
Aqua pure perfecion(aqua+dubinsko ciscenje)
110,00 €
110,00 €